Menu

Anställda

Behöver du komma i direktkontakt med någon av våra anställda?

Karriär

Vill du bli en del av Elinsta AB?

Sociala Medier

Automation

Hög kompetens och en mycket bred erfarenhet inom Automation och Industriteknik är vad Elinsta AB erbjuder sina kunder och samarbetspartners.

Automation anpassad för en bred kundkrets med fokus på säker och högkvalitativ teknik!

Automation är en viktig del i att minska den globala miljöpåverkan och därav anser vi att detta är framtiden. Automation har kopplingar till såväl IT och elektronik som till människa, ekonomi och miljö. Vi har kompetensen, kvalitetstänket och flexibiliteten som krävs för att erbjuda dig och ditt företag automation som både är kostnadseffektiv och långsiktig.

Vi vill alltid skapa skapa långsiktiga lösningar på ett kvalitativt och tidsbesparande sätt. Med hjälp av vår kompetens och innovativa tänkande kan vi erbjuda det bästa inom automation och industri för dig och ditt företag.

Vi arbetar med ledande styrsystem (PLC) som Mitsubishi, Siemens, Schneider-Electric och Omron. Styrsystemen klarar att styra enkla maskiner till komplexa processapplikationer. Vi planerar, konstruerar och bygger automationsskåp för en bred kundkrets. De flesta anpassas efter kunden men vi jobbar även med serietillverkning. I vår el-verkstad tar vi oss an både stora och små projekt.

Offertförfrågan