Menu

Anställda

Behöver du komma i direktkontakt med någon av våra anställda?

Karriär

Vill du bli en del av Elinsta AB?

Sociala Medier

Elinstallationer

Elinsta AB tillhandahåller elinstallationstjänster inom samtliga områden industri, bostäder, lägenheter, butiker och infrastruktur.

Elinstallationer med ett genomgående säkerhetstänk och lång erfarenhet.

För att du skall känna dig trygg med att du har gjort rätt val när du anlitat oss på Elinsta garanterar vi alltid våra kunder att våra behöriga elinstallatörer tar ansvar för att anläggningen är säker.
Att inte ta hjälp av en behörig elektriker för fix av olika elanläggningar är inget vi rekommenderar, i många fall kan det sluta riktigt illa.
När du anlitar en elektriker är inte bara en säkerhetsfråga utan också, i de allra flesta fallen, ett lagkrav. När du anlitar oss på Elinsta får du garanti på att vi som behöriga elinstallatörer tar ansvar för att anläggningen är säker och att jobbet är utfört på ett korrekt sätt.

Vi kan erbjuda tjänster inom de flesta områdena, som till exempel industri, bostäder, lägenheter, butiker och infrastruktur. Oavsett om du behöver hjälp med renovering av befintlig elanläggning eller nyproduktion i större omfattning så kan du alltid lita på att våra elektriker kan ta ansvar för utfört uppdrag är utfört på ett korrekt sätt och med bästa kvalite.

Vi använder moderna verktyg och hjälpmedel för att uppnå en stor priseffektivitet på våra jobb. Inga dolda avgifter och du som kund ska alltid vara underrättad och ha godkänt alla tillägg och extra arbeten som eventuellt kan uppstå.

Offertförfrågan